https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=UA-108799751-1

Verzend- en leveringsbeleid

Onderstaand verzend- en leveringsbeleid is van toepassing op de aanschaf van het granolabakboek via www.bijmamathuis.com.

Granolabakboek bestellen

Na het invullen van het formulier ‘Granolabakboek bestellen’ word je doorgeleid naar de betaalpagina van de door jou gekozen betaalmethode (iDEAL of PayPal). Zodra je betaling is afgerond ontvang je een automatische e-mail met daarin de link naar het granolabakboek. Deze kun je direct downloaden, opslaan en/of afdrukken.

Heb je binnen 24 uur geen e-mail ontvangen? Check dan eerst even je ongewenste e-mail. Mocht je ook daarin geen bericht van mij vinden, stuur dan een e-mail naar info@bijmamathuis.com en ik help je direct verder!

Granolabakboek cadeau geven

Na het invullen van het formulier ‘Granolabakboek cadeau geven’ word je doorgeleid naar de betaalpagina van de door jou gekozen betaalmethode (iDEAL of PayPal). Zodra je betaling is afgerond ontvang je een automatische e-mail ter bevestiging van je bestelling. Het granolabakboek zal vervolgens binnen 48 worden gemaild naar het door jou opgegeven e-mailadres van de ontvanger.

Heb je binnen 24 uur geen bevestiging ontvangen? Check dan eerst even je ongewenste e-mail. Mocht je ook daarin geen bericht van mij vinden, stuur dan een e-mail naar info@bijmamathuis.com en ik help je direct verder!

Heeft de ontvanger binnen 48 uur geen e-book ontvangen? Laat hem of haar dan ook eerst even zijn of haar ongewenste e-mail checken. Mocht ook daarin geen bericht van mij terecht zijn gekomen, stuur dan een e-mail naar info@bijmamathuis.com en ik help je direct verder!

Algemene voorwaarden

Heb je andere vragen of opmerkingen over de verzending en levering van het granolabakboek? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via info@bijmamathuis.com. Zie voor meer informatie de algemene voorwaarden.